Ko nedrīkst darīt 31. decembrī Jaungada naktī

Ar Jauno gadu ir saistītas daudzas paražas, tradīcijas un zīmes. Un, ja daudzi zina, ko var un vajag darīt Vecgada vakarā, ne visiem ir aizdomas par aizliegumiem un to, ko nedrīkst darīt. Sabiedriskais ziņu dienests pastāstīs, ko nedrīkst darīt Vecgada vakarā 2024. gada 31. decembrī.

Lai Jaunais gads būtu laimīgs un nestu veiksmi jūsu dzīvē, jums ir pareizi jāizsaka vēlmes un precīzi jāzina, ar ko svētkus labāk nesvinēt, jo tā ir slikta zīme.

Ko nedarīt naktī no 31.decembra uz 1.janvāri

Pirms izteikt vēlēšanos zvana pulksteņa laikā, jums nav ilgi jādomā par tās formulējumu. Galvenais, ko noteikti nevajadzētu darīt, ir neizmantot negatīvo daļiņu “nē”. Piemēram, “nebūt nabagam” vietā var teikt “dzīvot pārpilnībā” vai “nesaslimt” aizstāt ar “būt veselam”.

Kur paslēpt Jaungada dāvanu un kad ir labākais laiks to dāvināt?

Pēc tam, kad Vecgada vakarā esi izteicis vēlēšanos, nevienam par to nestāsti, pretējā gadījumā tā nepiepildīsies.

Ja gada pēdējā dienā vakarā uzšuj drēbes vai piešuj pogas, jaunajā gadā vecās problēmas var neatrisināties.

Ir neparasta zīme: ja jūs svinat svētkus tikai sieviešu kompānijā, tad jaunajā gadā veiksme no jums novērsīsies. Ja tā ir jūsu situācija, tad pēc zvana jums jāiziet un jāapsveic kaimiņu vīrieti.

Nesviniet Jauno gadu vecās drēbēs. Ja neesi iegādājies jaunu svētku tērpu, nav problēmu, uzvelc, piemēram, Jaungada zeķes vai jaunu rokassprādzi.

Jaunā gada svinēšana vienatnē ir slikta zīme. Ja tomēr citādi neizdodas, tad eksperti iesaka svētku vakarā turēties tālāk no sociālajiem tīkliem.

Lasi vēl: Pēc ķīniešu horoskopa nosauktas 3 zodiaka zīmes, kuru dzīve 2024. gadā apgriezīsies kājām gaisā

Labāk ir skatīties savas iecienītākās filmas vai seriālus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment